Mistä on kyse?

Mitä tapahtuu, kun kolme juuri lukion käynyttä nuorukaista päättää perustaa yrityksen ilman minkäänlaista yrittäjyyteen valmistavaa koulutusta tai tietämystä? Mitä ongelmia he kohtaavat matkalla ja mitä he oppivat? Jatka lukemista ja ota selvää!

Tämän blogin tarkoituksena on antaa lukijalle mahdollisuus päästä seuraamaan kolmen kunnianhimoisen nuoren perustaman yrityksen kehitystä. Blogissa on tarkoitus käydä läpi niitä ongelmia ja esteitä, joihin nykyajan suomalainen (noviisi) yrittäjä helposti törmää sekä tietenkin etsiä näihin ongelmiin ratkaisuja. Tietenkin myös onnistumisista kirjoittaminen on oleellinen osa tätä blogia!

Osaltaan tämän blogin tarkoitus on rohkaista itse kutakin yrittäjyyteen. Jos me onnistumme siinä, niin mikset myös sinä? Käymme blogissa läpi yrityksen perustamisvaiheeseen kuuluvat askeleet, kuten liiketoimintasuunnitelman ja osakassopimuksen laatimisen, itse yrityksen perustamisen, kirjanpidon järjestämisen ja erilaisten veroilmoitusten laatimisen. Kun ensin käyt nämä asiat läpi tämän blogin kautta, luulisi oman yrityksen perustamisen olevan myös sinulle askeleen helpompaa.

Rohkaisen sinua, lukija, antamaan meille ohjeistusta ja neuvoja, jos huomaat meidän toimivan aivan sinun tietämyksesi ja kokemustesi vastaisesti. Tarkoituksena on tietenkin ensisijaisesti antaa lukijalle kiinnostavaa luettavaa, mutta vastavuoroisesti haluamme blogin kautta kartuttaa osaamistamme teidän avulla! Kommentoi ja anna neuvojesi kuulua.

Blogia voi nyt seurata myös sivustolla Bloglovin !

www.charger.fi

Jätä kommentti